Sinds enige jaren verzorg ik ook het fotografische deel van een bruiloft. In het menu staan enkele foto’s van trouwreportages die wij gedaan hebben in de regio Zuidhorn (Gr.).
De belangrijkste dag in jullie leven wil je graag zo mooi mogelijk in beeld laten brengen door een fotograaf waar je ook een klik mee hebt.
Dus voordat we überhaupt aan het fotograferen gaan, maak ik eerst kennis met jullie in een vrijblijvend voorgesprek om jullie wensen te horen en om te kijken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.
Aan de hand van dit voorgesprek kan ik nadien een vrijblijvende prijsopgave doen, want immers geen trouwreportage is gelijk en elk bruidspaar heeft toch wel zijn specifieke wensen.
Op deze compleet vernieuwde website van Gino Fotografie staat een pagina met standaard tarieven voor trouwreportages met vastgestelde tijden en de hoeveelheid foto’s eventueel met of zonder foto album.
Door de jaren heen verscheidene trouwreportages mogen verzorgen en via het menu kun je een kleine selectie bekijken van de foto’s die ik gemaakt heb.