Het was al weer enige tijd geleden dat Monique Huisjes mee had gedaan aan de Coiffure Award. In 2018 hebben wij voor het eerst op dit vlak samengewerkt, Monique had zich toen ingeschreven voor Color Zoom 2018 en we hebben toen samen met haarmodel Jorinde en Judith in mijn fotostudio een fotosessie gehad.
Jorinde was het haarmodel van Monique en Judith was het haarmodel van Sabine.
We zijn in de ochtend begonnen, hier en daar moest er nog wat aangepast worden aan het kapsel en de visagie moest verder in orde gemaakt worden en dit werd vakkundig gedaan door Jodys Beauty & Visagie.
De hele fotosessie heeft ongeveer +/- 7 uur in beslag genomen en er zijn mooie resultaten behaald.
Monique werd genomineerd en heeft zich op de 17de plek geplaatst.
Sabine werd niet genomineerd.
Afgelopen 14 dagen ook weer druk in de weer geweest met de voorbereidingen van de nieuwe aanmelding van Monique voor de aanstaande Coiffure Award 2022, deze foto’s kan ik hier nog niet laten zien, maar ze zijn ook erg mooi geworden.
Wat nieuwe studio apparatuur aangeschaft en opnieuw ingericht zodat alles vlekkeloos zou kunnen verlopen en dat is ook gebeurd. Zo gauw de foto’s gepubliceerd mogen worden zullen ze op deze pagina komen te staan.
Monique heel veel succes en we gaan voor een nominatie bij de eerste 10!!
Hieronder de foto’s van Coiffure Award 2018 – Color zoom (Monique Huisjes – Hair by Moni) 17de plaats en de foto’s van Coiffure Award 2018 – Color zoom (Sabine)