Sinds ik de ZOOM Academy NEXT mee heb gemaakt op 9 en 10 april 2021 ben ik helemaal in de cursus mode. Het is momenteel niet zo druk, we weten allemaal wel waarom en ga dat maar niet weer benoemen.
Dus om mijn tijd goed te besteden ben ik mij aan het verbeteren in de fotografie op allerlei facetten van de fotografie. Zo heb ik de cursus ‘Flitsen en Flitstechniek’ , ‘Macro fotografie’ en ‘Camera techniek’ met goed gevolg afgesloten.
Mijn kennis uitbreiden op deze manier komt mijn fotografie alleen maar ten goede. Er zijn nog voldoende cursussen te volgen en certificaten te behalen, dus ik kan voorlopig mijn lol wel op.
Het leuke is o.a. dat je ook beter begint te lezen en begrijpen. En ik betrap mijzelf erop dat ik soms ook veeeeeeeel te ver denk en moet het kleiner maken.
En vragen zoals, wat moet je NIET doen, dan ben ik te snel geneigd om daar een verkeerd antwoord op te geven, gewoon omdat ik eroverheen lees, dus ook hierin zie ik leermomenten waar ik baat bij heb.
Ik ben in ieder geval trots op mezelf dat ik deze cursussen gevolgd heb en met hier en daar een klein foutje (zoals ik hierboven al beschreef) toch geslaagd ben.

Lichttraining online Michiel Fischer

certificate-macrofotografie-Gino Wiemann

Certificaat flitsen en flitstechniek behaald door Gino Wiemann

Zoom certificate cameratechniek gehaald - Gino Wiemann