Wie ben ik en wat doe ik?

In 2006 heb ik mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Groningen en ben ik mijn bedrijf Gino Fotografie en ICT begonnen.
In 2012 heb ik mij aangemeld als lid van de Fotografen Federatie, inmiddels is deze opgeheven en overgegaan in DuPho.
In 2014 lid geworden van DuPho – Dutch Photographers
In 2016 heb ik mij aangemeld bij de NVJ  en mij geregistreerd als freelance persfotograaf.
De eerste jaren heb ik mij vol overgave op fotograferen en de ICT gestort.
Na verloop van tijd heeft de fotografie duidelijk de voorkeur gekregen en is het ICT gedeelte op een laag pitje komen te staan.
Op een gegeven moment ga je een specialisme ontwikkelen en in mijn geval was dat o.a. sportfotografie, portret- en groepsfotografie en persfotografie.
Met ontzettend veel plezier heb ik de afgelopen 6 jaar vanaf 2013 motor– en autosport gefotografeerd bij het TT-circuit van Assen.
Zo was ik bij verschillende grote events als fotograaf aanwezig MOTOGP, WSBK, BSB, GAMMA Racing Days om maar een paar te noemen, maar ook hardlopen, basketbal, BMX wedstrijden gefotografeerd en de uitschieter was mijn periode als sportfotograaf bij GasTerra Flames nu DONAR.
En ik kan met gepaste trots vertellen dat ik bijzonder blij ben met mijn bijdrage aan het Kampioensboek 2013-2014 van GasTerra Flames, bijna 2/3 van de foto’s in dit Kampioensboek zijn van mijn hand.

Mijn motto: Beelden zeggen meer dan woorden.

Dit hoop ik op deze manier kracht bij te zetten door meer beelden te laten zien dan tekst, alhoewel dit wordt ook al weer teveel tekst 🙂
Kwaliteit heb ik hoog in het vaandel staan en een tevreden opdrachtgever is een blije opdrachtgever en voor mij eigenlijk een van de belangrijkste zaken.
Een tevreden klant is een klant die terug komt.
Als o.a. (sport) fotograaf ben ik nu werkzaam in de regio Assen (Dr.) en beschikbaar voor uiteenlopende foto opdrachten. Bent u op zoek naar een fotograaf voor uw event of persmoment, neem dan gerust contact op.
Ik ben flexibel inzetbaar en reageer snel op uw aanvraag c.q. wensen.

Gino Fotografie en ICT staat ingeschreven bij:
KVK 02091503
BTW nr. NL001328427B62
Alg. Voorwaarden en ons Privacybeleid
Lid van de NVJ sinds 2016