Met veel plezier ga ik naar sportevenementen zoals de 4 Mijl Groningen, 4 Mijl assen, Asserstadsloop en heb ik met veel plezier de afgelopen 6 jaar op het TT-circuit van Assen foto’s mogen maken. Aan dat laatste is nu een eind gekomen, zie eerder bericht op deze website. In mijn hoedanigheid als fotograaf ben ik in het bezit van een Internationale perskaart van de NVJ en informeer ik de media over mijn foto’s. Een eventueel persbericht van u kan ik ook plaatsen op de site.
Als fotograaf eenmanszaak moet je gewoon kijken naar zaken die de moeite waard zijn en de kachel laten branden 🙂
Zo ga ik in 2020 ook verder met het fotograferen van events, levert het wat op, dan ga ik ermee door, levert het niets op dan op naar de volgende.
pro actief bezig noemen ze dat!
Bent u organisator van een sportevent of bent u sponsor van een bepaald event en wilt u nog meer in de ‘picture’ staan, neem dan eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.
In het kort:
Een foto reportage kan in uw opdracht worden gemaakt en de foto’s worden dan voorzien van uw logo waarna ze gratis te downloaden zijn in hoge resolutie.
De distributie online verzorg ik, evenals extra promotie via de website, Twitter en Instagram. Nee, Facebook heb ik niet en kan daar dus niet promoten.
Hieronder heb ik een gevarieerde selectie gemaakt van enkele sportevents waar ik bij ben geweest als sport (pers) fotograaf, zodat u een idee krijgt van mijn vaardigheden.