In de week voorafgaand aan de MOTOGP op het TT-circuit van Assen vind het TT-Festival plaats. Op verschillende podia in het centrum van Assen treden artiesten en bandjes op om de gezelligheid tijdens de TT te verhogen. Het TT-Festival mag zich elke keer verheugen op een grote stroom publiek uit heel het land om de festiviteiten te volgen en te vieren, ook weer in aanloop naar de Dutch TT. Als fotograaf heb ik de afgelopen jaren voor Assenstad fotoreportages gemaakt. Zo was ik op het Koopmansplein voor Mooi Wark en op de Brink bij RadioNL om daar foto’s te schieten.
Mochten er beeldredacteuren zijn die geïnteresseerd zijn in mijn werk als fotograaf, voor volgend jaar ben ik nog op zoek naar een opdrachtgever om het TT-Festival in beeld te brengen. Bent u ondernemer en wilt u tijdens deze week zichzelf goed profileren, neem dan eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Bekijk hieronder een selectie van de foto’s die ik in 2018/2019 maakte.