Nieuwe creaties bij Werk aan de Muur

Nieuwe creaties bij Werk aan de Muur

Goedemorgen op deze zonnige morgen!
Vandaag heb ik mijn laatste creaties ook weer toegevoegd op de webshop van Werk aan de Muur.
Omdat het momenteel niet zo lukt om foto opdrachten binnen te halen, probeer ik op deze manier nog wat te verdienen.
Het is wel mooi dat de versoepeling er is in verband met het Covid-19 virus, maar het blijft toch al met al een spannend iets.
Daarom ben ik de laatste weken veel bezig in mijn fotostudio en dan met mijn druppelfotografie in het bijzonder.
Lekker experimenteren met verschillende mengsels/mixtures om een zo mooi mogelijke druppel te maken. Het lijkt heel makkelijk, maar het is best een intensief werkje.
Je moet het goede mengsel hebben en daar is ook een tijd overheen gegaan voordat ik het goede mengsel had, althans wat voor mij werkt.
Ik werk met een fraaie opstelling met drie flitsers en kleurengels om de druppels een mooie kleur te geven. De combinatie van de kleuren rood, blauw en geel zijn mijn standaardkleuren.
In het reservoir van de Miops Splash die ik gebruik doe ik mijn mengsel van 200ml halfvolle melk, 700ml water en een half afgestreken theelepel met Xantan Gum.
Dit mengsel zorgt ervoor dat het water wat ‘dikker’ word. En de melk zorgt ervoor dat je de kleuren mooi ziet van de gels die ik gebruik.
Soms kleur ik het water ook wat in de bak onder de Miops Splash zit met een tegenovergestelde kleur.
Op deze manier pakt de druppel ook nog de kleur mee die in de waterbak zit en krijg je een soort marmer effect in de stam van de druppel.
Bekijk mijn creaties eens op Werk aan de Muur en wie weet hangt er straks een echte “Wiemann” bij jullie aan de muur.

 

[wadm_artlist]
gfict

Ik ben sinds 2006 zelfstandig fotograaf met specialiteiten als portret- en groepsfotografie, sportfotografie, festival- en concert fotografie. Daarnaast heb ik een passie voor druppelfoto's maken en libellen fotograferen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies. 

error: © Gino Fotografie en ICT