Een online portfolio zoals hieronder zie ik als een visitekaartje van de fotograaf.
Als toekomstige opdrachtgever wil je graag weten wat je kunt verwachten en een online portfolio kan daar alvast inzicht in geven in o.a. de specialiteiten en kwaliteiten van de fotograaf.
Naast het fotograferen werk ik graag met Adobe Lightroom en Photoshop CC 2019 en ben daar veel mee bezig, daarnaast ben ik gek op het bewerken van foto’s en mag graag filters gebruiken.
Mijn slogan “Beelden zeggen meer dan woorden” dekken eigenlijk wel de lading.
Ik ben geen fotograaf die vast zit in een bepaald gebied, maar verleg graag mijn grenzen en ik ga ook gerust uit mijn ‘comfort’ zone om nieuwe dingen te proberen.
Sinds 22 augustus heb ik bijvoorbeeld een expositie Druppelfotografie lopen in Brinkhof te Norg van 22 augustus t/m 30 september 2019. Als fotograaf ben ik op veel fronten actief en heb ontzettend veel plezier in mijn werk, met als gevolg dat er veel uiteenlopende foto’s en fotoreportages worden gemaakt.
Bekijk hieronder mijn online portfolio op Flickr, veel plezier met het bekijken en heeft u vragen of heeft u interesse in mijn werk, neem gerust contact op.
Spreekt mijn fotografie u aan en zoekt u nog een fotograaf voor uw specifieke opdracht, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Op alle foto’s rust © Gino Fotografie en ICT en mogen niet zonder uitdrukkelijke toestemming worden gebruikt door derden.