Foto Gino Fotografie 4 Mijl Assen op Greenledwalls
Als fotograaf zet je je soms ook non-profit fotografisch in voor bepaalde evenementen, zoals bijvoorbeeld de 4 Mijl van Assen.
Op 14 september 2019 werd de 2de editie van deze 4 Mijl met gehouden in het Anne Frank park te Marsdijk Assen. Mij keurig aangemeld als fotograaf bij de organisatie en kreeg eigenlijk direct de vraag of ik enkele foto’s nadien beschikbaar wilde stellen.
Nou moet ik wel mijn brood verdienen met het verkopen van foto’s en het aannemen van foto opdrachten, maar dit is zo’n event wat gedragen word door vrijwilligers en dan kan ik het eerlijk gezegd niet over mijn hart verkrijgen om hier een tarief voor te vragen…dus dan doe je dat gewoon. En wat schetst mijn verbazing vanavond, zie ik opeens mijn foto op de levensgrote greenledwalls  waarop de 4mijlassen de hardlopers deelnemers en vrijwilligers bedankt en dat supergroot langs de snelweg. Zo zie je maar weer, wie goed doet, goed ontmoet, toch?
De organisatie blij met enkele foto’s en ik blij met deze reclame uiting. Op naar de 3de editie van de 4 Mijl Assen in 2020!! Dat gaat zeker weer een bijzondere 4 Mijl Assen worden, met waarschijnlijk nog meer deelnemers.
Ook dit jaar werd de aftermovie weer gemaakt door Loraine Kaan van Kijkaan.
Bekijk hier nog even de foto’s die ik maakte van de 1e en 2de editie van de 4 Mijl Assen.